Raport Post-Eveniment
 

Cum să devii un adevărat „magnet” de oameni?

Ai fost vreodată în situația în care nu ai reușit să comunici cu cei din jur așa cum ți-ai dorit? Situații în care nu înțelegeai de ce mesajul tău nu este recepționat de ceilalți? Ți-ai dorit vreodată să cunoști tehnicile de comunicare necesare cu care să-l controlezi pe cel din fața ta? Dorești să ai relații personale și profesionale mai bune? Să fii apreciat și admirat de cei din jur? Dorești să crești în carieră? Să îți îmbunătățești vânzările cu ajutorul comunicării? Dorești să devii un om de afaceri mai influent care atrage succesul?

O întâlnire cu Allan este exact ceea ce ai nevoie. Mr. Body Language, cum este poreclit Allan, te va învăța cum să îi faci pe cei din jurul tău să te urmeze și să facă ceea ce îți dorești tu. Vei învăța cum să devii un „magnet” de oameni.

Citeste mai departe…

 

Garanţia satisfacţiei:

badge_ROPentru că cel mai important pentru noi este ca tu să fii mulțumit de eveniment și de investiția făcută  îți oferim nu doar o promisiune, ci o garanție: dacă nu ești mulțumit de informațiile primite, îți dăm banii înapoi. Toate acestea, pentru că suntem siguri de capacitățile lui Allan și de calitatea evenimentului nostru. Suntem siguri că întâlnirea cu Allan îți va schimba viața, din toate punctele de vedere.